Actuariële, Risk Finance en Data Science oplossingen

Een greep uit de oplossingen die zijn ontstaan uit de combinatie van onze kennis en vaardigheden

Oplossingen
Verfijn resultaten
Marktsectoren
Diensten
Toon resultaten

Actuariële functie verzekeraars

Wij geven invulling aan de actuariële functie op basis van vroegtijdige kennis van relevante updates van regelgeving en belangrijke signalen uit de markt zodat u als verzekeraar niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Waardering WGA ERD-verplichtingen

Triple A zorgt voor een realistische waardering van de WGA-verplichtingen voor alle werkgevers die WGA eigen risicodrager zijn.

Forward looking scenarios

Onze unieke forward looking scenario’s stellen opdrachtgevers in staat om op basis van realistische data een lange termijnvisie te ontwikkelen.

Vaststellen reservering schadeverzekeraars

Het accuraat vaststellen van reserveringen biedt meer zekerheid over de resultaatverwachtingen en levert goede handvatten op voor het prijsbeleid en de lange termijnstrategie.

Inzicht en besparing: Triple A is uw adviseur voor WGA ERD!

Staat u voor de keuze WGA in eigen beheer te verzekeren of bij het UWV te blijven? Triple A helpt u met het juiste inzicht en realiseert gegarandeerd directe besparing voor uw organisatie.

WIA-rekentool

Met de flexibele en up-to-date WIA- WGA-tool van Triple A houdt u een goede prijsstelling en kunt u snel inspelen op consumententrends en concurrentie. Lees hier hoe deze werkt.

Platform Sociale Zekerheid

Advies- en besluitvorming rondom eigen risicodragerschap luistert nauw. U kunt daarin als intermediair het verschil maken met ons unieke en complete arsenaal aan specifieke rekentools.

URM-applicatie

Onze oplossing voor uw URM-uitdaging is een applicatie waarmee u snel en accuraat de voorgeschreven berekeningen kunt uitvoeren en vervolgens de drie bedragen voor al uw deelnemers kunt afleiden.

Schadelastbeheersing

Als verzekeraar wilt u meer rendement uit uw portefeuille halen en breder kijken dan alleen de pricing. De concurrentie in de verzekeringsmarkt neemt immers toe, en dat zet druk op uw premies en winstgevendheid.

Fusies en overnames (M&A) van verzekeraars

Fusie of overname? Triple A biedt specialistische ondersteuning bij fusie- en overnametrajecten aan zowel grote als kleine verzekeraars. Onze bewezen expertise spitst zich toe op het waarderen van portefeuilles, bedrijfsonderdelen en bedrijven in hun geheel.

Publicaties
Auteur: Ridzert van der Zee

Beleidsafweging in transitie-FTK en nieuwe pensioenstelsel

“Hoe richt ik mijn beleggingsportefeuille de komende jaren, tijdens het transitie-FTK, in zodat dit het beste voor de deelnemers is?” Maak gebruik van de kennis van onze specialisten!

Lees meer
Auteur: Marten de Boer

Nieuwe stelsel zet pensioensector voor ingrijpende IT-uitdaging

De komst van het nieuwe pensioencontract noodzaakt pensioenuitvoerders om hun IT-processen fors aan te passen. “De nieuwe regelgeving brengt extra

Lees meer
Auteur: Frank van Houdt

Scenariobedragen leiden tot betere pensioneringskeuzes

Een goede pensioneringskeuze vereist goed inzicht in de uitkomsten. Deelnemers waarderen scenario’s hierbij en deze beïnvloeden het keuzegedrag dan ook significant. In dit artikel toont Triple A – Risk Finance collega Wouter Otten de meerwaarde aan van URM-scenario’s voor pensioneringskeuzes.

Lees meer
Neem contact met mij op

© 2021 AAA Riskfinance. Alle rechten voorbehouden.