Oplossingen Risicomonitor

Risicomonitor

Heeft u het idee dat u wordt overstelpt met data over uw beleggingsportefeuille en financiële positie, maar desondanks onvoldoende inzichten krijgt waar u werkelijk op kunt sturen? Dan is onze Risicomonitor dé oplossing. Deze monitor toont in één oogopslag hoe uw beleggingsportefeuille presteert en ondersteunt u bij het concentreren op die gebieden die eventueel uw aandacht nodig hebben. 

Met behulp van de Risicomonitor worden de rendementen en bijbehorende risico’s van uw beleggingen inzichtelijk gemaakt. Hoe renderen uw beleggingen ten opzichte van de benchmark of peergroup? Valt de beleggingsmix, renteafdekking of het valutarisico nog binnen de vastgestelde bandbreedtes? Welke factoren verklaren de verschuiving van uw dekkingsgraad of solvabiliteitsratio? Dit zijn voorbeeldvragen waar de Risicomonitor antwoord op kan geven.

In samenwerking stellen we vast welke beleggingsrisicos en inzichten voor u van belang zijn. U wordt daarmee niet langer overstelpt met data, maar beschikt over inzichtelijke informatie waarmee u beleidsmatige beslissingen kunt nemen.

Geïnteresseerd? Neem contact op
Gerelateerd aan Risicomonitor

Investment Consulting

Onze beleggingsexperts ondersteunen u bij elke fase in de beleggingscyclus: van het vaststellen van een optimaal strategisch beleggingsbeleid, via de
Alle oplossingen
Neem contact met mij op

© 2024 AAA Riskfinance. Alle rechten voorbehouden.