Werken bij Triple A

Werken bij
Jouw succes is ons succes

Triple A – Risk Finance is een onafhankelijk en innovatief consultancybedrijf gespecialiseerd in risicomanagement en actuariaat. In een open, inspirerende werkomgeving moedigen wij je aan om boven jezelf uit te stijgen. Met opdrachten die ertoe doen, strategische adviezen praktisch werkbaar maken en samen met de opdrachtgever voor succes gaan: Dat is waar Triple A-ers in uitblinken en wat we zoeken in jou.

 

Oprichting in 2006

Actief in Nederland, Polen, Spanje en België

150 werknemers in Nederland

Gem. leeftijd is 33 jaar

Collega's aan het woord
Michael Mei Consultant

De sfeer is open en toegankelijk, en ik kan enorm veel leren van de ervaren mensen om me heen. Daarnaast worden er veel evenementen georganiseerd, zoals borrels en de jaarlijkse skitrip. Ik denk dat die balans tussen inhoud en gezelligheid een goed beeld geven van het werk als consultant: behalve technisch, moet je ook sociaal sterk zijn.

Lees het hele verhaal
Dylan van Westen Senior Consultant

Tijdens het derde jaar van mijn bachelor kwam ik bij Triple A binnen als werkstudent. Ik wilde tijdens mijn studie graag alvast wat praktijkervaring opdoen om te kijken of het werk eigenlijk wel bij me paste. Gelukkig bleek dat zeker het geval en had ik het direct goed naar mijn zin. Doordat je bij allerlei verschillende projecten aanhaakt en veel vragen kunt stellen, leer je veel en krijg je overal wat van mee.

Lees het hele verhaal
Loïs Stijsiger Senior Consultant

Wat ik zelf ideaal vind, is dat elke dag anders is. In een week werk ik vaak aan twee à drie projecten, waarbij ik steeds met verschillende dingen bezig ben. Die afwisseling is wat het voor mij uitdagend houdt.

Lees het hele verhaal
Robert Kroon Senior Consultant

Ik houd van afwisseling. Als het aan mij ligt, doe ik om de twee of drie maanden iets anders. Wat dat betreft, is Triple A voor mij de ideale werkgever. Bij Non-Life Insurance zit ik elk jaar bij uiteenlopende klanten op meerdere projecten. Zo leer ik veel verschillende mensen en organisaties kennen. Dat levert meer kennis en ervaring op dan wanneer ik bij één organisatie zou werken.

Lees het hele verhaal
Paul Kemper Senior Consultant

Bij Triple A kan ik me écht focussen op wat er toe doet, doordat ze de randzaken wegnemen. Ook word ik gestimuleerd me zo veel mogelijk te ontwikkelen, professioneel en persoonlijk. Dit, gecombineerd met de gezellige en informele werksfeer, maken Triple A voor mij een uitstekende werkgever.

Lees het hele verhaal
Kirsten de Vries Partner

De afwisseling in mijn werk is groot. Triple A biedt mij de ideale combinatie van inhoudelijk werk waar ik mijn tanden in kan zetten, en het coachen van mensen. Enerzijds voer ik inhoudelijke opdrachten uit, anderzijds ben ik verantwoordelijk voor de life practice, waarin ik mijn ambitie als coach en leidinggevende kwijt kan.

Lees het hele verhaal
Jochem Fischer Senior Principal

Ik leg veel nadruk op ieders individuele mogelijkheden om optimaal bij te dragen aan het eindproduct. Daar richt ik mijn teams op in. Met een focus op het gebruiken van elkaars kwaliteiten om tot een optimaal resultaat te komen. Hoe beter iemand op zijn plek en in zijn vel zit, hoe meer creativiteit en initiatief en hoe beter de prestaties van het hele team.

Lees het hele verhaal
Thom Peters Partner

Ik vind het belangrijk om open en eerlijk te werk te gaan. En om met een team, dat kan een Triple A team zijn of een gecombineerd team met de klant, goed samen te werken om de klus te klaren.

Lees het hele verhaal
Willem Jongen Senior Consultant

Al op jonge leeftijd was ik gek van getallen en berekeningen. Tijdens mijn studie merkte ik dat ik een zwak heb voor de actuariële vakken. Bovendien ga ik graag nieuwe uitdagingen aan. Eén plus één is twee, dus ik móest wel gaan werken in de actuariële consultancy. Hier doe ik dingen die me echt boeien. Als ik merk dat ik klanten en collega’s kan helpen met mijn kennis en inzet, is mijn dag geslaagd.

Lees het hele verhaal
Martijn Visser Practice Lead

Triple A is een heel prettig bedrijf om voor te werken. Het is een hele hechte groep mensen die voor elkaar door het vuur gaat. Hard werken, maar ook veel leuke dingen doen samen, zowel op het werk als daarbuiten. Daarnaast staat iedereen altijd open voor een nieuw ideeën en is men ook niet bang nieuwe dingen uit te proberen.

Lees het hele verhaal
Daan Nijssen Senior Consultant

Het leukste aan werken bij Triple A is de afwisseling van de opdrachten en werkzaamheden. De ene dag zit je de hele tijd achter je laptop te programmeren, de volgende dag presenteer je de resultaten aan de klant of denk je mee op strategisch niveau. Geen dag is hetzelfde, en dat is erg belangrijk voor me.

Lees het hele verhaal
Johan Nieuwersteeg Partner

Triple A biedt mij de ultieme voorwaarden om mijn vak op het hoogste niveau te beoefenen. Onze organisatiecultuur is erop gericht het beste uit mensen te halen. Ik heb nog nooit tevergeefs een beroep gedaan op aanvullende, specialistische kennis van collega’s. Iedereen is bereid een stap extra te zetten. We vormen een hechte en innovatieve club, vol passie en toewijding én met ruimte voor humor en reflectie.

Lees het hele verhaal

Ons sollicitatieproces

Sollicitatie

Bij ontvangst van je sollicitatie worden je cv en motivatie beoordeeld en wordt er een voorselectie gemaakt.

01
Eerste gesprek

Als je de voorselectie succesvol doorloopt, word je uitgenodigd voor een eerste gesprek bij ons op kantoor.

02
Tweede gesprek

Na het eerste gesprek ontvang je ofwel een uitnodiging voor een tweede gesprek, of een goed beargumenteerde afwijzing.

03
Aanbod

Als je het tweede gesprek met succes doorloopt ontvang je een persoonlijk aanbod. Dit aanbod bespreken we met elkaar.

04
In dienst

De arbeidsovereenkomst wordt getekend, de screening wordt opgezet en je bent klaar voor je eerste werkdag.

05
GEEN PASSENDE FUNCTIE?

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe teamleden.
Stuur je open sollicitatie naar Iris Koot en Vivianne Collee.

open sollicitatie

© 2023 AAA Riskfinance. Alle rechten voorbehouden.