Werken bij Triple A

Werken bij
Jouw succes is ons succes

Als je boven de middelmaat wilt uitsteken, kies je een werkgever die je blijft uitdagen. Die projecten heeft die je kwaliteiten op scherp stellen en voor opdrachtgevers van naam. Die kennistrajecten biedt die je omhoog tillen, naar volgende stappen in je carrière. Triple A is die werkgever. In een open, inspirerende werkomgeving moedigen wij je aan om boven jezelf uit te stijgen. Met opdrachten die ertoe doen. Met relevante ontwikkelroutes. Expertise, ondernemerschap, strategische adviezen praktisch werkbaar maken en samen met de opdrachtgever voor succes gaan: Dát is waar Triple A-ers in uitblinken. En dat is wat we zoeken in jou. Want jouw succes is ons succes.

Zelf zien hoe het is om te werken bij Triple A – Risk Finance? Bekijk dan snel deze video.

 

Relevant

Bij Triple A ben jij relevant. Jouw kennis is ons succes. Je werkt aan projecten die voor ons gezamenlijk en onze klanten het verschil maken.

Persoonlijk

Bij Triple A vind je een werkomgeving en –sfeer waarin persoonlijke aandacht verankerd is. Met respect voor wie je bent en wat je kunt.

Uitdagend

Jouw ambities zijn richtinggevend voor je loopbaanpad. Met kwaliteitsprojecten en opleidingstrajecten, waarbij de lat hoog ligt, maakt Triple A dat je werk uitdagend is en blijft.

GEEN PASSENDE FUNCTIE?

Stuur gerust een open sollicitatie, we zijn regelmatig op zoek naar nieuwe teamleden.

open sollicitatie
Collega's aan het woord
Willem Jongen Senior Consultant

Al op jonge leeftijd was ik gek van getallen en berekeningen. Tijdens mijn studie merkte ik dat ik een zwak heb voor de actuariële vakken. Bovendien ga ik graag nieuwe uitdagingen aan. Eén plus één is twee, dus ik móest wel gaan werken in de actuariële consultancy. Hier doe ik dingen die me echt boeien. Als ik merk dat ik klanten en collega’s kan helpen met mijn kennis en inzet, is mijn dag geslaagd.

Lees het hele verhaal
Daan Nijssen Senior Consultant

Het leukste aan werken bij Triple A is de afwisseling van de opdrachten en werkzaamheden. De ene dag zit je de hele tijd achter je laptop te programmeren, de volgende dag presenteer je de resultaten aan de klant of denk je mee op strategisch niveau. Geen dag is hetzelfde, en dat is erg belangrijk voor me.

Lees het hele verhaal
Onze diensten
Investment Consulting

Onze beleggingsexperts ondersteunen u bij elke fase in de beleggingscyclus: van het vaststellen van een optimaal strategisch beleggingsbeleid, via de

Bekijk deze dienst
Non Financial Risk

Als bestuurder van een financiële onderneming heeft u te maken met sterk wijzigende marktomstandigheden, technologische vernieuwingen en wijzigingen in wet-

Bekijk deze dienst
Solvency Analytics

Onze actuariële en financiële experts ondersteunen u bij analyse van en sturing op elk onderdeel van de solvabiliteitspositie: van het

Bekijk deze dienst
Actuarial Technology

Het Actuarial Technology team van Triple A is de perfecte partner voor financiële dienstverleners die willen profiteren van de nieuwste

Bekijk deze dienst
Oplossingen
Alle oplossingen
Actuariële berekeningen

Triple A onderscheidt zich in actuariële expertise. Ons advies en onze uitvoering zorgen voor procesverbetering en ondersteunen strategische besluitvorming.

Bekijk deze dienst
Risk & Strategy Consulting

Financiële risico’s doorgronden is complex. Wij onderbouwen uw strategie en helpen met voldoen aan wet- en regelgeving.

Bekijk deze dienst
Benefits Consulting

Werkgevers die toptalent willen aantrekken, moeten zich onderscheiden. Nu en in de toekomst. Onze Benefits Consultants weten precies hoe.

Bekijk deze dienst
Data Analytics

Van inzicht naar actie. Datagedreven processen verhogen het rendement en verkleinen de risico’s.

Bekijk deze dienst
Modelling voor Actuariaat en IT

Ons Modelling Team slaat een brug tussen het actuariaat en IT. We leveren maatwerk en delen onze kennis.

Bekijk deze dienst
Tooling voor pensioenfondsen en verzekeraars

Noodzakelijke transities vragen om nieuwe, slimme en efficiënte rekentools. Triple A ontwikkelt ze en deelt ze.

Bekijk deze dienst

Werken bij Triple A

Triple A is een jonge, door kennis gedreven organisatie met een stevige reputatie in risk consultancy. Sinds de oprichting in 2006 groeien we structureel. Op dit moment telt ons bedrijf ruim honderd hoog opgeleide medewerkers met een gemiddelde leeftijd van 33 jaar. De werksfeer is dynamisch, open en informeel, de lijnen zijn kort.

Visie en kennis

We dagen elkaar op alle niveaus uit om visies en ideeën te delen en mee te denken over de kernvraag hoe we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn en blijven. We gaan met onze klanten ondubbelzinnige resultaatafspraken aan en daar nemen we onze individuele én gezamenlijke verantwoordelijkheid voor.

Inspanning en ontspanning

Dat geeft gezonde werkdruk, maar ook mooie momenten van ontlading en ontspanning bij het realiseren van die resultaten. We nemen de tijd om successen te vieren en elkaar in een meer persoonlijke sfeer te leren kennen.

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Het commitment en de expertise van onze medewerkers is de kracht van Triple A. Dat impliceert dat we je de ruimte en middelen bieden voor je verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling. Bij Triple A is jouw ambitie de navigator van je loopbaanroute.

© 2023 AAA Riskfinance. Alle rechten voorbehouden.