Ontdek de waarde van onze diepgaande domeinkennis voor uw organisatie.

Marktsectoren

Marktsectoren

Verzekeraars

Schaalvergroting, verscherpt toezicht, nieuwe wetgeving en Europese richtlijnen. Vergroot uw daad- en veerkracht op kritieke momenten.

Bekijk sector

Pensioenuitvoerders

Schaalvergroting en digitalisering vragen om capaciteit en expertise. Als ervaren kennisorganisatie kent Triple A uw uitdagingen.

Bekijk sector

Pensioenfondsen

Financiële zekerheid na een werkzaam leven is complexer geworden. Wij bieden inzicht in alle risico’s en opties en geven grip op de toekomst.

Bekijk sector

Banken

De bancaire wereld staat nu voor enorme uitdagingen. Onze experts ondersteunen op zowel strategisch als operationeel niveau.

Bekijk sector

Ondernemingen & non-profit

Vraagstukken over sociale zekerheid of pensioenafspraken? Onze consultants zijn thuis in alle wetten en verantwoordelijkheden.

Bekijk sector
Publicaties
Auteur: Jasper Hoogenstraaten

Hogere kapitaaleis schadeverzekeraars verwacht: Herijking catastroferisico’s onder Solvency II

Introductie overstromingsrisico in Nederland en toename hagelrisico. EIOPA heeft op 3 april 2024 een consultatie gepubliceerd¹ gericht op herijking van

Lees meer
Auteur: Roel van Besouw

Triple A – Risk Finance opent kantoor in Duitsland

Het actuariële advieskantoor Triple A – Risk Finance start met haar activiteiten voor de Duitse markt vanuit een vestiging in

Lees meer
Auteur: Jasper Hoogenstraaten

Duurzaamheid en risicomanagement

Hoe implementeren we een groen beleggingsbeleid? Moeten premies voor onze producten gedifferentieerd worden naar uitstoot? Blijft herverzekering toegankelijk en betaalbaar

Lees meer

© 2024 AAA Riskfinance. Alle rechten voorbehouden.