Diensten Actuarial Technology

Actuarial Technology

Het Actuarial Technology team van Triple A is de perfecte partner voor financiële dienstverleners die willen profiteren van de nieuwste technologieën en IT-methodologieën. Wij combineren onze diepgaande kennis van de pensioen- en verzekeringssector met uitstekende IT-vaardigheden en werkwijzen.  Met deze unieke combinatie kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden die perfect aansluiten bij uw behoeften.

 

 

Onze consultants hebben zowel domeinkennis als expertise in alle veelgebruikte programmeertalen en actuariële softwarepakketten. Wij werken flexibel en resultaatgericht via agile scrum technieken en een strak ontwikkelproces. Wij helpen u als financiële dienstverlener bij de verdere digitalisering en automatisering van uw (complexe) financiële en actuariële processen. Dit doen wij door maatwerkoplossingen te realiseren, waarbij we in veel gevallen gebruik maken van onze generieke basismodules.

Wij geloven in generieke, schaalbare, modulair opgezette modellen en rapportage processen. Bovendien zijn wij ervan overtuigd dat onze geautomatiseerde aanpak voor het testen, integreren en opleveren van nieuwe functionaliteiten (CI/CD) de snelheid en betrouwbaarheid van het ontwikkelproces verhoogt. Op deze manier kan ons team zich richten op het creëren van innovatieve software waarmee u uw bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen.

Onze consultants begrijpen de complexe berekeningen die nodig zijn voor uw financiële en actuariële processen en hebben bovendien de IT-kennis om deze robuust en efficiënt op te zetten, veelal geparallelliseerd en in de cloud. Dit kan leiden tot lagere kosten en snellere implementatie van oplossingen, zodat u zich kunt richten op de kernactiviteiten van uw onderneming.

U kunt bij ons onder andere terecht voor:

  • Onze generieke SaaS-oplossingen voor URM, de pricing van verschillende pensioen- en verzekeringsproducten, de pensioentransitie, ALM, actuariële factoren en WIA-kasstroomprojecties
  • De ontwikkeling van nieuwe modellen (on premise, SaaS of hybride SaaS)
  • De ontwikkeling van end-to-end rapportage straten
  • Het samenvoegen van bestaande modellen
  • Model Quick Scan van uw huidige proces met een bijbehorend verbeterplan
  • Software selectie en technische conversies bij software verandering
  • Proces optimalisatie
  • Software cursussen
  • Overgang naar de cloud, parallellisatie, toepassen van Azure Functions, geautomatiseerd testen, deployment pipelines

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw financiële dienstverlening? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij staan klaar om u te helpen bij de verdere digitalisering en automatisering van uw processen!

Neem contact met mij op

© 2024 AAA Riskfinance. Alle rechten voorbehouden.