Publicaties Triple A opent vestiging in Spanje!

Triple A opent vestiging in Spanje!

Triple A – Risk Finance groeit.
Niet alleen in Nederland en in Polen, maar ook in andere Europese landen. En nu Triple A in Spanje opdrachten uitvoert voor een groeiend aantal opdrachtgevers, zoals VidaCaixa, Med Vida en Zurich, is het tijd om hier een vestiging te openen.

Het hoge kennisniveau van Triple A – Risk Finance op het vlak van actuariaat en risk management en haar diepgaande kennis van internationale wet- en regelgeving zoals IFRS17 en Solvency II maakt Triple A – Risk Finance een interessante sparringpartner voor grotere nationale en internationale verzekeraars.  Triple A – Risk Finance streeft er dan ook naar haar portefeuille in Spanje uit te breiden met de grotere spelers in de financiële dienstverlening.

Om een goede aansluiting te hebben met de Spaanse markt, en meteen voldoende slagkracht te hebben om nieuwe opdrachtgevers van dienst te zijn, is Triple A – Risk Finance Spanje een strategische samenwerking aangegaan met AV-Group (Applied Viability). Op 28 maart is de samenwerkingsovereenkomst met Xavier Plana, verantwoordelijk voor AV-Group, getekend.

Xavier Plana (AV-Group) en Frankie Gregorkiewicz (Triple A - Risk Finance) tekenen voor de samenwerking in Spanje

Xavier Plana (AV-Group) en Frankie Gregorkiewicz (Triple A – Risk Finance) tekenen voor de samenwerking in Spanje

 

Wil je samenwerken met Triple A?

Spreken onze thema’s jou aan en is onze cultuur precies wat je zoekt? Kijk dan eens bij onze vacatures. Wij zijn altijd op zoek naar talent!

Meer weten?

Deze publicatie maakt onderdeel uit van onderstaande thematiek

Gekoppelde diensten
Actuariële berekeningen

Triple A onderscheidt zich in actuariële expertise. Ons advies en onze uitvoering zorgen voor procesverbetering en ondersteunen strategische besluitvorming.

Bekijk
Risk & Strategy Consulting

Financiële risico’s doorgronden is complex. Wij onderbouwen uw strategie en helpen met voldoen aan wet- en regelgeving.

Bekijk
Data Analytics

Van inzicht naar actie. Datagedreven processen verhogen het rendement en verkleinen de risico’s.

Bekijk
Neem contact met mij op

© 2024 AAA Riskfinance. Alle rechten voorbehouden.