Werken bij Studenten

Werken, leren EN orienteren

Je zit in de laatste fase van je wo-studie in de richting van Econometrie, Actuariaat, Wiskunde of een soortgelijke opleiding.
Bij Triple A – Risk Finance leer je wat het werken als Risk Consultant inhoudt. Samen met collega’s werk je direct aan uitdagende opdrachten, die we afstemmen op jouw kennis- en ambitieniveau. Je werkt, je leert en je krijgt alle ruimte om jezelf te oriënteren binnen de verschillende vakgebieden.

Stage lopen

Financieel wiskundige berekeningen maken. Actuariële modellen ontwikkelen. Verzekeraars op weg helpen in Solvency II. Hoe werkt dat in de praktijk? Kom het ontdekken bij Triple A. Je leert veel en wordt intensief begeleid, ook bij je afstudeeropdracht. We kijken goed van welke werkzaamheden jij wijzer wordt en je maakt kennis met onze veelzijdige organisatie en werkprocessen. Als het klikt, zien we je na je studie graag terug om bij ons het verschil te maken. Ben je analytisch, adviesvaardig en ondernemend? Leg je gemakkelijk contacten en neem je anderen graag mee in jouw verhaal? Laat ons weten wat je ambities zijn.

Werk naast je studie

Je wilt alles weten over Risk Management. Je wilt in de praktijk beleven wat de onbegrensde potentie is van Big Data. Door er vanuit je analytische talent concreet mee aan de slag te gaan. Verrijk je studie met een studentenbaan die niet alleen een mooie zakcent oplevert, maar ook relevant is. Voor je kennis en vaardigheden. Voor je toekomstige professionele loopbaan en cv. Je werkt mee aan diverse projecten voor bijvoorbeeld grote verzekeraars, pensioenfondsen en ondernemingen. Je rol stemmen we af op je kennisniveau en ambities. Je leert gedreven collega’s kennen die altijd voor je klaar staan en krijgt ondersteuning op maat vanuit onze kennisorganisatie. En als je studie erop zit? Bij ons is the sky the limit.

Collega's aan het woord
Michael Mei Consultant

De sfeer is open en toegankelijk, en ik kan enorm veel leren van de ervaren mensen om me heen. Daarnaast worden er veel evenementen georganiseerd, zoals borrels en de jaarlijkse skitrip. Ik denk dat die balans tussen inhoud en gezelligheid een goed beeld geven van het werk als consultant: behalve technisch, moet je ook sociaal sterk zijn.

Lees het hele verhaal
Loïs Stijsiger Senior Consultant

Wat ik zelf ideaal vind, is dat elke dag anders is. In een week werk ik vaak aan twee à drie projecten, waarbij ik steeds met verschillende dingen bezig ben. Die afwisseling is wat het voor mij uitdagend houdt.

Lees het hele verhaal
Paul Kemper Senior Consultant

Bij Triple A kan ik me écht focussen op wat er toe doet, doordat ze de randzaken wegnemen. Ook word ik gestimuleerd me zo veel mogelijk te ontwikkelen, professioneel en persoonlijk. Dit, gecombineerd met de gezellige en informele werksfeer, maken Triple A voor mij een uitstekende werkgever.

Lees het hele verhaal
GEEN PASSENDE FUNCTIE?

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe teamleden.
Stuur je open sollicitatie naar Iris Koot en Vivianne Collee.

open sollicitatie

© 2024 AAA Riskfinance. Alle rechten voorbehouden.