Werken bij Consultants

Meer dan een goed begin

Je hebt net je studie afgerond of wilt een volgende stap zetten in je carrière in de wereld van risicomanagement en actuariële consultancy.
Bij Triple A – Risk Finance houden we wel van een uitdaging en bieden graag een slimme oplossing! In de functie van Consultant krijg je de vrijheid om een stapje verder te denken. Er is altijd ruimte voor goede ideeën en een ondernemende mindset.

Een kickstart

Triple A staat met beide benen in de huidige dynamiek van de verzekerings- en bankwereld. Wij helpen vooraanstaande organisaties en nichepartijen bij succesvolle transities die samenhangen met nieuwe, internationale regelgeving. Spits jij je oren bij begrippen als Solvency II, IORP II of IFRS 17? Vertel ons je ambities en beleef je kickstart bij Triple A.

Wie we zoeken

Wij leveren onze klanten expertise en commitment. We leggen helder uit wat we doen en waarom we doen wat we doen. Gecompliceerde vraagstukken begrijpelijk maken, is een van onze sterke punten. Daarom zoeken we actuarieel talent op wo-niveau met een sterk ontwikkeld analytisch vermogen en aantoonbare communicatieve vaardigheden. En uiteraard horen bij iedere vacature specifieke kwaliteiten.

Wat we bieden

Je krijgt een passende rol in een gedreven team van professionals. Collega’s en leidinggevenden staan klaar om je wegwijs te maken en vanuit hun kennis en ervaring te ondersteunen. Je krijgt de ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen en de faciliteiten om je kennis en vaardigheden te vergroten. Vanaf de eerste dag tel je mee in een open, informele organisatie die talent herkent en de waarde van jouw bijdrage erkent.

Triple A - Risk Finance in beeld

Collega's aan het woord
Paul Kemper Senior Consultant

Bij Triple A kan ik me écht focussen op wat er toe doet, doordat ze de randzaken wegnemen. Ook word ik gestimuleerd me zo veel mogelijk te ontwikkelen, professioneel en persoonlijk. Dit, gecombineerd met de gezellige en informele werksfeer, maken Triple A voor mij een uitstekende werkgever.

Lees het hele verhaal
Michael Mei Consultant

De sfeer is open en toegankelijk, en ik kan enorm veel leren van de ervaren mensen om me heen. Daarnaast worden er veel evenementen georganiseerd, zoals borrels en de jaarlijkse skitrip. Ik denk dat die balans tussen inhoud en gezelligheid een goed beeld geven van het werk als consultant: behalve technisch, moet je ook sociaal sterk zijn.

Lees het hele verhaal
Loïs Stijsiger Senior Consultant

Wat ik zelf ideaal vind, is dat elke dag anders is. In een week werk ik vaak aan twee à drie projecten, waarbij ik steeds met verschillende dingen bezig ben. Die afwisseling is wat het voor mij uitdagend houdt.

Lees het hele verhaal
Dylan van Westen Senior Consultant

Tijdens het derde jaar van mijn bachelor kwam ik bij Triple A binnen als werkstudent. Ik wilde tijdens mijn studie graag alvast wat praktijkervaring opdoen om te kijken of het werk eigenlijk wel bij me paste. Gelukkig bleek dat zeker het geval en had ik het direct goed naar mijn zin. Doordat je bij allerlei verschillende projecten aanhaakt en veel vragen kunt stellen, leer je veel en krijg je overal wat van mee.

Lees het hele verhaal

© 2024 AAA Riskfinance. Alle rechten voorbehouden.