Publicaties Triple A en het coronavirus

Triple A en het coronavirus

De verregaande gevolgen van het Corona-virus raken ons allemaal. Ook bij Triple A nemen we alle nodige maatregelen om de snelle verspreiding van het virus tegen te gaan.

Terwijl we de gezondheid van onze medewerkers en die van de klant voorop zetten, zetten wij alles op alles om onze medewerkers en klanten hun werk optimaal te laten uitvoeren. Graag informeren wij over de maatregelen die wij nemen om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen.

Maatregelen door Triple A

  • Maximaal thuiswerken

Consultants volgen het beleid van de klant, hetgeen in de meeste gevallen betekent dat ze vanuit huis werken. Kantoormedewerkers werken vanuit huis, tenzij hun werk vereist dat zij op kantoor zijn. Medewerkers met lichte gezondheidsklachten werken verplicht thuis.

  • Opleidingen en meetings alleen online

Alle bijeenkomsten en opleidingen worden vervangen door online meetings, of worden uitgesteld.

  • Geen externen op kantoorindien niet noodzakelijk

Triple A ontvangt op haar kantoor nagenoeg geen bezoekers meer. Afspraken en sollicitatiegesprekken worden vrijwel uitsluitend online gehouden.

 

Kunnen de consultants gewoon doorwerken?

  • 100% Digitaal

Alle Triple A medewerkers hebben vanaf elke locatie en elk Triple A apparaat toegang tot alle informatie, tools en systemen die zij nodig om hun werk te doen. Zij kunnen dus goed thuiswerken.

  • 100% bereikbaar

Uw Triple A consultants blijven beschikbaar via onze externe werkfaciliteiten (e-mail, telefoon en videoconferenties).

  • 100% veilig

Al onze verbindingen zijn beveiligd met SSL en gebruikers hebben via tweefactor authenticatie toegang tot onze systemen. Via beveiligde VPN-verbinding kunnen zij vanaf externe locaties inloggen op onze systemen en die van onze klanten. Op deze manier wordt ook IP-whitelisting van klantsystemen ondersteund. De hardware die bij Triple A in gebruik is, voldoet aan de laatste beveiligingsstandaarden: Bitlocker encryptie, tweefactor authenticatie en remote beveiligingsbeheer.

 

Met alle maatregelen die we treffen hebben wij er alle vertrouwen in dat wij onze opdrachtgevers de komende tijd goed van dienst kunnen zijn. Heeft u vragen of hulp nodig? Aarzelt u dan niet om contact op te nemen. Of wilt u meer weten over onze maatregelen of de maatregelen die door andere klanten genomen worden? Die lichten we uiteraard graag toe. Neemt u daarvoor contact op met uw contactpersoon of via het algemene nummer.

Wij wensen iedereen veel sterkte met mogelijke ziekte en herstel en met het aanpassen aan deze moeilijke omstandigheden. Laten we er samen voor zorgen dat we er sterk uitkomen.

Wil je samenwerken met Triple A?

Spreken onze thema’s jou aan en is onze cultuur precies wat je zoekt? Kijk dan eens bij onze vacatures. Wij zijn altijd op zoek naar talent!

Neem contact met mij op

© 2024 AAA Riskfinance. Alle rechten voorbehouden.