Publicaties Steven Raaijmakers nieuwe algemeen directeur Talent&Pro

Steven Raaijmakers nieuwe algemeen directeur Talent&Pro

Talent&Pro, de zusterorganisatie van Triple A – Risk Finance heeft per 1 september een nieuwe algemeen directeur: Steven Raaijmakers. Bij het “ontwikkelbedrijf van professionals voor de financiële dienstverlening” vervangt hij topman Edwin van den Elst, die zich gaat focussen op zijn rol als CEO Redmore, moederbedrijf van Talent&Pro en Triple A – Risk Finance.

Wijzigingen bestuur Talent&Pro

Steven Raaijmakers heeft ruim zevenentwintig jaar ervaring binnen de financiële dienstverlening, waarvan zeven jaar bij Talent&Pro. Hier was hij als directielid al verantwoordelijk voor de verzekeringstak. De directie blijft verder bestaan uit Juliëtte Piree (financieel directeur), Ronald Hensen (commercieel directeur) en Eric van Diest (operationeel directeur).

Voortbouwen op sterk fundament

Talent&Pro is met ruim duizend consultants actief binnen de financiële dienstverlening. Als algemeen directeur wil Raaijmakers voortbouwen op het stevige fundament dat de detacheringsspecialist de afgelopen jaren heeft opgebouwd.

“We hebben samen met onze opdrachtgevers en medewerkers mooie stappen gezet. Dat heeft geresulteerd in een trouw klantenbestand van meer dan honderd opdrachtgevers en preferred supplierships bij alle grote financiële instellingen. We zijn succesvol omdat we de ontwikkeling van onze consultants centraal stellen. Elk jaar komen er nieuwe opdrachtgevers bij en groeit de diversiteit aan carrières die we onze professionals bieden. Met ons data en IT-label House of Bèta zijn we ook actief buiten de financiële dienstverlening. Daarnaast is ons Performance Center de laatste jaren uitgegroeid tot een sterk bedrijfsonderdeel, waar wij opdrachtgevers volledige projecten en processen uit handen nemen.”

Steven Raaijmakers nieuwe algemeen directeur Talent&Pro

vlnr: Steven Raaijmakers en Edwin van den Elst

 

Uitdagingen en kansen

Er is volgens Raaijmakers dus veel vraag naar de diensten van Talent&Pro. Dat biedt kansen én uitdagingen: “Als we aan die vraag willen blijven voldoen zullen we nog meer moeten investeren in de werving en ontwikkeling van talent. Daarnaast biedt de samenwerking met onze Redmore-zusters Triple A – Risk Finance, Profource en ITDS volop kansen om expertise te bundelen. Zodat we onze opdrachtgevers binnen de financiële dienstverlening in de toekomst steeds meer slimme oplossingen kunnen bieden als het gaat om detachering, consulting en projecten. Ik heb er zin in!”

Edwin van den Elst blijft bij Redmore

Edwin van den Elst gaat zich per 1 september volledig focussen op zijn werkzaamheden als CEO van Redmore en zal in die hoedanigheid samen blijven werken met zijn opvolger bij Talent&Pro: “Ik laat het bedrijf bij Steven Raaijmakers in goede handen achter. Ik weet zeker dat hij als T&P’er in hart en nieren het bedrijf naar een mooie toekomst zal leiden. Ik wens hem veel plezier en succes in deze nieuwe rol!”

Wil je samenwerken met Triple A?

Spreken onze thema’s jou aan en is onze cultuur precies wat je zoekt? Kijk dan eens bij onze vacatures. Wij zijn altijd op zoek naar talent!

Neem contact met mij op

© 2024 AAA Riskfinance. Alle rechten voorbehouden.