Publicaties Pieter Heesterbeek genomineerd voor Actuaris van het jaar 2018!

Pieter Heesterbeek genomineerd voor Actuaris van het jaar 2018!

Het Actuarieel Podium, het platform voor uitgesproken actuariële professionals, gaat ieder jaar op zoek naar actuarissen die een bijzondere bijdrage, met substantiële en aantoonbare maatschappelijke relevantie hebben geleverd, aan de ontwikkeling en/of toepassing van het actuariaat of het financieel riskmanagement.

Dit jaar is Pieter Heesterbeek voorgedragen voor deze prestigieuze onderscheiding! Graag delen we de motivatie van Het Actuarieel Podium:

Drs. Pieter Heesterbeek AAG is een senior consultant met diepgaande kennis en ervaring van alle soorten pensioen vraagstukken. Pieter werkt sinds 2007 bij Triple A en is daar eindverantwoordelijk voor de certificeringspraktijk binnen de business line Pensioenen. Daarnaast geeft hij leiding aan diverse projecten, van de bouw van complexe modellen, het runnen van een pensioenbureau tot het adviseren van werkgevers en pensioenfondsbesturen.

In 2018 is Pieter vakcoördinator geworden van het vak “Certificeren van een pensioenfonds” aan de Amsterdam Business School (gelieerd aan de UvA). Hij treedt zelf ook op als vakdocent. Zijn inspanningen bij de Amsterdam Business School worden geroemd in de voordrachten: “Pieter is certificerend actuaris van een lange lijst pensioenfondsen. Toch vond hij tussendoor tijd om eigenhandig het vak ‘Certificeren’ binnen de Actuarial Practice Cycle (laatste fase van de opleiding tot actuaris aan de UvA) volledig opnieuw in te richten. Dat vak is, sinds hij er dit jaar bij betrokken is, het hoogst gewaardeerde vak in de opleiding volgens de feedback van studenten.”

Door zijn heldere manier van doceren en doordat hij de casussen steeds relateert aan zijn ervaring, inspireert hij studenten. Hij heeft een nadrukkelijke voorbeeldrol voor studenten op gebieden als onafhankelijke oordeelsvorming, integriteit en vasthoudendheid. Pieter is goedlachs en benaderbaar voor de mensen met wie hij samenwerkt en is altijd bereid tot discussie over zijn eigen oordeel.

Pieter is een van de drie genomineerden: Pieter Heesterbeek, Judith Houtepen en Agnes Joseph. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens Actuarisdag, op 27 september in het congrescentrum van Achmea in Zeist.

Er kan gestemd worden tot en met 26 september 22:00 uur.

Klik hier om uw stem uit te brengen op Pieter!

Meer over deze prestigieuze onderscheiding leest u op de website van Actuarieel Podium.

Wil je samenwerken met Triple A?

Spreken onze thema’s jou aan en is onze cultuur precies wat je zoekt? Kijk dan eens bij onze vacatures. Wij zijn altijd op zoek naar talent!

Neem contact met mij op

© 2024 AAA Riskfinance. Alle rechten voorbehouden.