Oplossingen Actuariële factoren

Actuariële factoren

Voor diverse actuariële processen en toepassingen spelen actuariële factoren een essentiële rol. Triple A heeft de juiste software voor u beschikbaar om het gebruik en de toepassing van deze factoren zo optimaal mogelijk te laten verlopen voor uw situatie.

Met behulp van onze actuariële factoren software bent u in staat om actuariële tarieven te berekenen voor alle gangbare verzekerings- en pensioenvormen: uitkeringen bij in leven of overlijden, annuïteiten, nabestaanden- of wezenpensioenen, lijf- of erfrentes…onze software genereert de juiste koopsommen voor u. U kunt eenvoudig selecteren welke factoren nodig zijn en welke variaties nodig zijn (eind- of pensioenleeftijden, tijdelijk of levenslang, uitgesteld, ingegaan of latent, bepaald of onbepaald partner, etc.). De factoren zijn op maandbasis beschikbaar en met variabele, door u aan te leveren en te selecteren inputtabellen te genereren. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om kasstromen te bereken op basis van uw deelnemersbestand.

We bieden deze software aan in diverse vormen:

  • Een handige en laagdrempelige Excel Add-In op basis van VBA;
  • Een standalone applicatie op basis van een supersnelle C# rekenkern; of
  • Een moderne Software-as-a-Service oplossing die via Microsoft Azure Cloud beschikbaar is.

De software kan voor diverse doeleinden toegepast of zelfs geïntegreerd worden:

  • Het creëren van factoren voor uw actuariële afdeling, zodat actuarissen deze bijvoorbeeld voor controles, jaarwerk en andere premie- of reserve berekeningen kunnen gebruiken;
  • Het integreren van de factoren software in uw actuariële kasstromen modellen, zodat de juiste tarieven beschikbaar zijn in het model voor de projectie van indexaties, premies en voorzieningen;
  • Het koppelen van de factoren software aan uw administratiepakket of andere systemen die factoren gebruiken voor diverse actuariële berekeningen.

Wij bieden u efficiënte en snelle factoren software aan, schaalbaar, koppelbaar, met de mogelijkheid tot maatwerk voor uw situatie en met de juiste ondersteuning. Heeft u interesse in deze software, neem dan contact op met onze Actuarial Technology of Pensions teams voor een vrijblijvend gesprek.

Geïnteresseerd? Neem contact op
Gerelateerd aan Actuariële factoren
URM betekenis

Modelling voor Actuariaat en IT

Ons Modelling Team slaat een brug tussen het actuariaat en IT. We leveren maatwerk en delen onze kennis.
Alle oplossingen
Neem contact met mij op

© 2024 AAA Riskfinance. Alle rechten voorbehouden.