Evenementen Data Analytics voor verzekeraars en intermediairs

Data Analytics voor verzekeraars en intermediairs

Let op: dit evenement heeft reeds plaatsgevonden
Download slides en/of verslag
Hylke Niermeijer, Jasper Rouschop, Pieter Marres
Slides

Kijk het webinar ‘Data Analytics voor Verzekeraars’ terug via deze link!

 


 

Meer rendement, marktaandeel of lagere kosten met behulp van data analytics. Wilt u weten hoe u dat ook kunt bereiken? Wij nodigen u graag uit voor ons webinar op 6 juni aanstaande. In dit webinar delen wij 2 best practices uit onze data analytics praktijk met u. 

Triple A – Risk Finance helpt met behulp van Data Analytics verzekeraars, intermediairs en volmachtsbedrijven in de Nederlandse markt met het realiseren van verbetering van het frauderesultaat, reductie van onnodige schadeuitkeringen, reductie van onnodige handelingen in klant- of claimsproces, verbetering van combined ratio, verbetering van conversie ratio’s en verslagen van uitstroom.

Deelnemers aan dit webinar zijn vooral Data Scientist, Actuaris, Marketeer, Commercieel medewerker danwel beslisser bij verzekeraars, intermediairs of volmachtsbedrijven.

 

Kijk ons vorige webinar terug via deze link of download de slides op deze pagina!

Webinar Data Analytics voor verzekeraars

 

Programma

In het webinar nemen we u mee in de ontwikkelingen binnen Machine Learning en tonen wij u de inzichten die inzet hiervan biedt, aan de hand van twee voorbeelden uit onze eigen praktijk. Ook als u nog niet zover bent dat u geavanceerde tooling in kunt zetten, kunt u veel voordeel halen uit Data Analytics en de theorie van Machine Learning.

Omdat we een interactief webinar beogen, nodigen we u graag uit op voorhand vragen in te sturen, waarop we in het webinar terug kunnen komen. Ook zullen we regelmatig vragen of stellingen inbrengen via een poll in deze sessie. Zo delen we verschillende standpunten en visies. Aarzel dus vooral niet om alvast een prangende of prikkelende vraag in te sturen.

Tijdens het webinar maakt u kans op een gratis datascan ter waarde van € 5.000. 

Geïnteresseerd in wat deze datascan u te bieden heeft? Neem dan snel contact op met Hylke Niermeijer (zie contactgegevens onderaan de pagina)

Aanmelden
Evenement informatie
Sprekers: Hylke Niermeijer en Jasper Rouschop en Pieter Marres
Wanneer 06 juni 2019 12:00 - 12:30
Voor wie verzekeraars en adviseurs
Kosten Gratis
Aanmelden Zie hieronder

Klik op de button om u aan te melden!

Aanmelden

© 2024 AAA Riskfinance. Alle rechten voorbehouden.