Evenementen Data Analytics in de Nederlandse verzekeringsmarkt

Data Analytics in de Nederlandse verzekeringsmarkt

Let op: dit evenement heeft reeds plaatsgevonden

Kijk het webinar terug via deze link!

Webinar Data Analytics voor verzekeraars


 

2019 is net begonnen.
Tijd om kort stil te staan bij goede voornemens rondom inzet van data.

Bij veel verzekeraars ligt er een schat aan waarde verborgen in data. Analysetechnieken en toenemende rekenkracht bieden steeds meer kansen voor bijvoorbeeld kostenreductie, schadelastbeheersing, premiestelling en verhoging van de klanttevredenheid, maar hoe benut u deze kansen optimaal?

Triple A – Risk Finance heeft veel ervaring met de inzet van data analytics bij verzekeraars; onze analisten en data scientists komen bij vrijwel alle grote en middelgrote verzekeraars, pensioenfondsen en banken over de vloer.

Webinar Data Analytics voor verzekeraars

Aan de hand van concrete use cases neemt Hylke Niermeijer (Practice Lead Data Analytics) u in dit webinar mee in de verschillende mogelijkheden waarop u Data Analytics bij verzekeraars wordt ingezet. We laten zien welke kansen er in 2018 verzilverd zijn, welke er zijn blijven liggen en wat de ‘voorspelling’ is voor gebruik van Data Analytics in 2019.

Na afloop van het webinar heeft u een globaal beeld van de stand van Data Analytics in de verzekeringsmarkt en hopen wij u met veel concrete voorbeelden geprikkeld te hebben om nog meer uit uw data te halen in 2019.

Omdat we een interactief webinar beogen, nodigen we u graag uit op voorhand vragen in te sturen, waarop we in het webinar terug kunnen komen. Ook zullen we regelmatig vragen of stellingen inbrengen via een poll in deze sessie. Zo delen we verschillende standpunten en visies. Aarzel dus vooral niet om alvast een prangende of prikkelende vraag in te sturen.

Kortom: Bent u Data Scientist, Actuaris, specialist of decisionmaker in de verzekeringsbranche, neem dan deel aan ons live webinar op 24 januari! Wij zien naar u uit.

 

Actuariële, Risk Finance, Big Data & Science oplossingen

Programma

Hylke Niermeijer, practice lead Data Analytics bij Triple A Risk Finance,  neemt u mee door het interactieve programma waarin stil wordt gestaan bij de learnings van het afgelopen jaar en vooruitgekeken wordt naar 2019. Waar moet u op letten, wat zijn trends? En vergeet niet om uw vragen te stellen!

Onderwerpen die aan de orde komen zijn bijvoorbeeld:

  • Gaan robots ons werk overnemen?
  • Waar concurreren (schade)verzekeraars in de toekomst op?
  • Hoe verloopt de transformatie van verzekeraar naar IT organisatie?

We geven concrete voorbeelden hoe u churn terug kunt dringen, (claims) processen kunt minen en risico kunt reduceren. En een beeld van waar de Nederlandse verzekeringsmarkt staat op het gebied van data analytics.

Aanmelden
Evenement informatie
Spreker: Hylke Niermeijer
Wanneer 24 januari 2019 12:00 - 12:45
Voor wie data specialist en/of beslisser bij verzekeraar
Kosten Gratis
Aanmelden Zie hieronder

Klik op ‘aanmelden’ om op de aanmeldpagina terecht te komen.

Het aanmeldproces neemt enkele minuten in beslag.

Aanmelden

© 2024 AAA Riskfinance. Alle rechten voorbehouden.