Evenementen Webinar: Vind je weg door de ‘Excel Jungle’ met Python of R

Webinar: Vind je weg door de ‘Excel Jungle’ met Python of R

Let op: dit evenement heeft reeds plaatsgevonden
.

Kijk het webinar terug

Nb Het webinar begint bij minuut 16.
vermijd de excel jungle met Python en R
.

Kijk, luister en discussieer mee tijdens ons webinar over het optimaliseren van Excel voor data-, analyse- & rapportagewerkzaamheden.
.
Excel is het meest gebruikte programma voor het uitvoeren van berekeningen, analyses en rapportages. Maar hoe voorkom je wildgroei aan spreadsheets? En hoe houd je resultaten op een efficiënte manier beheersbaar en reproduceerbaar? Aan de hand van een concrete casus uit de verzekeringspraktijk laten wij zien hoe u uw weg vindt in de ‘Excel Jungle’.
.

Meer dan 90% van de organisaties wereldwijd gebruiken Excel voor analyse en rapportage. Met bijna 1 miljard gebruikers is Excel het meest populaire programma om data te verwerken en berekeningen uit te voeren. En niet zonder reden: het pakket is gebruikersvriendelijk en flexibel. Het stelt professionals in staat om snel ‘iets presentabels’ op te leveren.

Tegelijkertijd ervaren veel organisaties de keerzijde van dit wijdverbreide gebruik: meer dan 60% van de spreadsheets bevat fouten. Het kost daarnaast heel veel tijd om betrouwbare en reproduceerbare resultaten op te leveren.
Zo verloor de gerenommeerde zakenbank J.P. Morgan miljoenen dollars door één kopieerfout in Excel.

Na afloop van het webinar heeft u inzicht in het optimalisatiepotentieel voor uw organisatie en heeft u handvatten om zelf aan de slag te gaan. 
Kortom: alle reden om deel te nemen aan ons live webinar op 22 april! Meld u hiervoor aan via onderstaande button. Wij zien naar u uit.
Na uw aanmelding sturen wij u de link voor het webinar.
Evenement informatie
Sprekers: Hylke Niermeijer en Pieter Marres
Wanneer 22 april 2020 10:00 - 10:30
Voor wie Manager, Data Scientist, Actuaris, Controller, Risk Manager of specialist danwel beslisser in de verzekeringsbranche
Kosten Gratis
Aanmelden Zie hieronder

Aanmelden Webinar

© 2024 AAA Riskfinance. Alle rechten voorbehouden.