Evenementen Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid

Let op: dit evenement heeft reeds plaatsgevonden

Hét event Duurzame Inzetbaarheid (voorheen Inzet op Maat), is hét vakevent waar u letterlijk en figuurlijk voelt wat duurzame inzetbaarheid inhoudt en wat u moet doen om er binnen uw organisatie mee aan de slag te gaan.

Het is het enige event in Nederland over Duurzame Inzetbaarheid waarbij een beursvloer, congres, interactieve sessies en het netwerken wordt gecombineerd. Hierdoor stelt u zelf uw eigen programma samen, afhankelijk van de vragen waar u een antwoord op wilt hebben.

 

Jaap Harmsen van Pensioen Perspectief/Triple A is één van de sprekers op dit seminar.

Kom zijn naar de presentatie van 15:45 – 16:30 met als thema:

Met pensioen meer mans

Er is een groot verschil tussen de AOW-leeftijd, de pensioenrichtleeftijd en de (feitelijke) pensioenleeftijd. De praktijk wijst uit dat lang niet alle werknemers tot de hoge pensioenrichtleeftijd willen en/of kunnen doorwerken. Maar moet of mag dat doorwerken eigenlijk wel altijd? En tegen welke problemen lopen werknemers dan aan? De praktijk wijst uit dat de pensioenregeling een belangrijke bijdrage kan leveren aan duurzame inzetbaarheid. Maar hoe doe je dat en wat kost dat? En voor werknemers die toch eerder willen stoppen met werken. Kan dat en hoe gaat dat? Kan de werkgever daar ook een steentje aan bijdragen? Het wordt een levendige interactieve workshop. Pensioen is echt “leuk”, dat is bij iedere workshop van Jaap Harmsen het geval. En pensioen is ook nog eens heel goed in te zetten t.b.v. duurzame inzetbaarheid.

Evenement informatie
Spreker: Jaap Harmsen
Wanneer 20 november 2018 15:45 - 16:30
Waar
Jaarbeursplein (ingang oost), Utrecht, 3521 AL
Bekijk op kaart
Voor wie HR Adviseurs, managers, OR leden
Door wie Vakmedianet
Kosten €€ 99
Aanmelden Zie hieronder

Aanmelden kan via deze button!

Aanmelden

© 2024 AAA Riskfinance. Alle rechten voorbehouden.