Evenementen Big Data Expo

Big Data Expo

Let op: dit evenement heeft reeds plaatsgevonden
Download slides en/of verslag

Sfeerimpressie van Big Data Expo 2019 | Triple A – Risk Finance:


WAT IS BIG DATA EXPO?

“Big data heeft de toekomst. Het geeft namelijk inzichten in het verleden en heden, maar juist ook voor de toekomst. Het is de basis waardoor jij als persoon en als organisatie de juiste strategische beslissingen kunt nemen én actief bezig kunt zijn met slimme oplossingen en rendementsverbeteringen.” – Big Data Expo

Big Data Expo is een platform waar mensen en kennis samenkomen, verbonden door het thema big data. Maar wat houdt dat dan in, big data? Wanneer er gegevens verzameld worden in databases kunnen we deze analyseren en hieruit inzichten halen om zo te kunnen groeien, als werknemer maar zeker ook als bedrijf. We ‘weten’ door deze data immers wat werkt en waar onze aandacht naar uit moet gaan wanneer het gaat over bedrijfsvoering. Maar de hoeveelheid data groeit enorm snel, verandert continu en is vaak onsamenhangend en daarmee ongestructureerd. Hierdoor is er veel kennis en kunde nodig om deze grote hoeveelheid beschikbare data goed te begrijpen (binnen de juiste context). Kortom, big data vraagt om specialisten. De vraag is immers niet óf bedrijven inzichten uit big data zouden moeten halen, maar hóé ze het moeten aanpakken.

De tweedaagse Big Data Expo heeft daarom als doel deze specialisten, uit verschillende big data-disciplines en van verschillende niveaus, samen te brengen met jou. Om zo als exposanten en sprekers kennis en kunde te delen met een grote groep specifieke bezoekers die op zoek is naar oplossingen om de grote stroom aan data inzichtelijk en relevant te maken. Daarbij zijn inspiratie en echte handvatten krijgen om verder te komen van onschatbaar belang.

Zodoende brengen wij met enthousiasme en onze constante drive voor kennisdeling en innovatie, gevangen in de Big Data Expo, vraag en aanbod samen en bieden we zo meerwaarde aan een wereld die steeds digitaler wordt. En dát is precies waar de Big Data Expo om draait.

De plek waar kennis groeit: de beursvloer

Hier presenteren namelijk tientallen exposanten uit verschillende disciplines nieuwe oplossingen en innovaties aan alle bezoekers. Daarnaast vinden er tijdens de expo doorlopend lezingen plaats waarin experts hun kennis met je delen. Hierdoor krijg je als bezoeker een goed overzicht van de mogelijkheden en trends op het gebied van big data, zowel op hoofdlijnen als in detail.

Benieuwd naar alle lezingen en onze sprekers? Ga dan naar het programma en ontdek de gehele lijst aan lezingen.

 

 

Programma

De Big Data Expo is hét big data event van het jaar. Maar dat is niet de enige reden waarom je dit event niet mag missen:

1. Ontdek Benelux’ grootste aanbod aan big data-oplossingen
De Big Data Expo is hét grootste event waar bedrijven en instellingen die hun producten en diensten op het gebied van collecteren, genereren, analyseren, optimaliseren en/ of toepassen van big data presenteren. Dus pak die kans en laat je inspireren, verrassen en vrijblijvend adviseren over nieuwe mogelijkheden en ready-to-use tips & tricks!

2. Helemaal up-to-date in één of twee dagen
In zeven verschillende zalen worden inspirerende lezingen verzorgd door sprekers uit binnen- en buitenland: van een inspirerende casestudy met praktische tips of een technisch vraagstuk tot een strategische sessie – je kiest zelf gemakkelijk de lezing van jouw voorkeur en niveau. Zo kun je dus alle benodigde big datakennis in één of twee dagen opdoen en daarmee direct aan de slag gaan!

3. Ga in gesprek, krijg advies en wissel ervaringen uit 
Op de Big Data Expo staat netwerken centraal en kom je makkelijk in contact met Consultancy bureaus, Data- analyse, Data-warehousing, Big data- search bedrijven, Privacy & security, Infrastructuur, Cloud- services en vele andere soorten big data- organisaties en -professionals. Zo krijg je direct inzicht in wat big data is en wat dit voor jouw organisatie kan betekenen. Want wat geeft er nou betere inzichten dan ervaringen, ideeën, aanbevelingen of misschien wel toekomstige samenwerkingen?

WIL JE DE BIG DATA EXPO NIET MISSEN?
Bezoek dan gratis Big Data Expo in de Jaarbeurs Utrecht, op 18 & 19 september 2019. Aanmelden is mogelijk vanaf 1 juli 2019.

Aanmelden
Evenement informatie
Spreker: Hylke Niermeijer
Wanneer 18 september 2019 - 19 september 2019 Gehele dag
Waar
Jaarbeursplein (ingang oost), Utrecht, 3521 AL
Bekijk op kaart
Voor wie data professionals
Door wie Big Data Expo 2019
Kosten Gratis
Aanmelden Zie hieronder

Aanmelden kunt u door een mailbericht te sturen naar pieter.marres@aaa-riskfinance.nl of naar hylke.niermeijer@aaa-riskfinance.nl

Aanmelden

© 2024 AAA Riskfinance. Alle rechten voorbehouden.