Senior Modelling Consultant – Life Insurance

Triple A – Risk Finance is een toonaangevend advies bureau binnen de actuariële sector. Wij bedienen onze klanten van a tot z op het gebied van risico management. De afgelopen jaren is er een duidelijke trend te zien waarbij IT oplossingen steeds belangrijker worden in combinatie met inhoudelijke sector kennis. Het Modelling team van Triple A richt zich op deze markt.

Je functie

Als Senior Risk Consultant binnen de Business Line Life Insurance – Modelling zorg je samen met je senior collega’s voor de verdere groei van de Business Line. Daarnaast werk je inhoudelijk mee aan opdrachten gericht op het snijvlak van de IT en het actuariaat, dit houdt in dat je hands-on bezig bent met de modellen, cijfers, programmeren en coderen. Tevens is er de mogelijkheid om je bezig te houden met Business Development of People Management. Enkele voorbeelden van dagelijkse werkzaamheden;

 • Het specificeren, modelleren en testen van complexe actuariële modellen
 • Klanten adviseren op het gebied van technologische innovatie voor hun modellen
 • Een brug slaan tussen IT en de business

Je profiel

We zoeken een ervaren software developer  (circa 10 jaar relevante werkervaring) met een afgeronde bèta opleiding met een focus op IT (bijv.  Computer Science, Wiskunde, Artificial Intelligence) met consultancy skills: je bent analytisch sterk, communicatief zeer vaardig, resultaatgericht, innovatief en ondernemend.
Je hebt ruime ervaring in het ontwerpen en bouwen van complexe voorspellende modellen. Kennis op het gebied van finance of actuariaat is een pré. In ieder geval heb je affiniteit met de financiële dienstverlening (de klanten van Triple A Risk Finance) en in het bijzonder met de verzekeringsbranche.
Je beschikt over aantoonbare IT technische kennis en ervaring, zoals :

 • Bouwen van complexe voorspellingsmodellen
 • Microsoft stack (C# / MS SQL / . NET / Visual Studio / Entity Framework / Azure)
 • Koppelen van IT systemen
 • Gedistribueerde berekeningen (cloud / paralleliseerbaar / multhithreading)
 • Object-oriented programming
 • Test technieken (unit testen, continious delivery, geautomatiseerd testen, test-driven development
 • Je bent ondernemend, ambitieus en leergierig
 • Door je sterke communicatieve vaardigheden ben je een sparringpartner voor je collega’s en klanten
 • Ervaring met People Management of de ambitie om dit te ontwikkelen

Ons aanbod

Wij bieden je een uitdagende functie binnen een hecht, jong team van professionals in een ambitieuze, gedreven en no-nonsense organisatie. We bieden je de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen die je ondersteunen in je werk. Persoonlijke en professionele groei staan binnen onze dynamische kennisorganisatie centraal.

Stuur ons je motivatie en cv

Kom jij onze organisatie als inhoudelijke senior versterken? Maak gebruik van het onderstaande formulier om ons je cv, cijferlijsten en motivatie te sturen. Of mail naar werken@aaa-riskfinance.nl, t.a.v. Vivianne Collee. Voor aanvullende informatie kun je bellen met Vivianne, zij is te bereiken op 06 – 83 52 59 00.

© 2024 AAA Riskfinance. All rights reserved.