Investment Consulting

Onze beleggingsexperts ondersteunen u bij elke fase in de beleggingscyclus: van het vaststellen van een optimaal strategisch beleggingsbeleid, via de implementatie van uw beleggingsportefeuille tot het monitoren & evalueren van de performance en uw risicobudget.

In de beleggingscyclus staat effectief risicomanagement centraal. Effectief risicomanagement begint met inzicht, doorrekening en analyse. Onze gedreven investment professionals en geavanceerde modellen zijn ontworpen om de samenhang van verschillende risico’s inzichtelijk te maken. Zodat u deze risico’s kunt toetsen aan uw beleid en risicohouding. Onze analyses leiden tot gefundeerde aanbevelingen en praktische handvatten voor een duurzame strategie.

Onze klanten zijn verzekeraars, pensioenfondsen en stichtingen van allerlei pluimage. Samen gaan wij op zoek naar pragmatische antwoorden voor uw specifieke uitdagingen.

Waarmee kunnen we u helpen?

Wij bieden u een compleet assortiment aan oplossingen passend bij elke uitdaging waar u in uw beleggingscyclus mee te maken heeft. Of het nu gaat om het vaststellen of periodiek evalueren van uw beleggingsovertuigingen of het selecteren dan wel evalueren van uw vermogensbeheerder, wij zetten onze expertise graag in voor uw strategische doelen.

Onderstaande figuur geeft u een overzicht van de vele mogelijkheden.

 

Onze mensen

Neem gerust contact op met één van onze professionals. Dit kan per mail, maar uiteraard staan wij u ook graag telefonisch te woord. Onze contactgegevens staan hieronder vermeld

Call me back

© 2024 AAA Riskfinance. All rights reserved.