Principal Consultant Risk & Strategy Consulting

Je ambieert een relevante rol in risicomanagement en strategische advisering. In een inspirerende omgeving waar je kennis, persoonlijke kwaliteiten en senioriteit op waarde worden geschat. Je staat voor wie je bent en wat je doet en maakt je de doelen van onze klanten eigen. Je bent geïnteresseerd in gevoerde strategieën en de invloed daarvan op het risicoprofiel en de kapitaalpositie en deelt je inzichten. Zie je de match? Kom werken aan je toekomst. Als Principal Consultant Risk & Strategy Consulting bij Triple A.

Functie en verantwoordelijkheden

Als Principal Consultant bij Triple A ben je medeverantwoordelijk voor een grote diversiteit aan opdrachten. Die stemmen we af op je kennis- en ervaringsniveau. Daarbij houden we zoveel mogelijk rekening met je persoonlijke ambities en voorkeuren. Veelvoorkomende werkzaamheden zijn:

  • Vaststellen van de kapitaalspositie op Solvency II-grondslagen
  • Herijken van het beleggingsbeleid en uitvoeren van ALM-studies
  • Toetsen van de governancestructuur van verzekeraars aan wettelijke voorschriften
  • Adviseren over premiestelling van verzekeringsproducten en herverzekering

Profiel

Triple A is onderscheidend dankzij de deskundigheid van onze professionals. Daarom vragen we voor deze functie minimaal een afgeronde wo-opleiding, gecombineerd met vervolgopleidingen en minimaal zeven jaar relevante werkervaring. Je communicatieve vaardigheden maken je tot een sparringpartner voor je klanten en collega’s. Je bent analytisch, adviesvaardig en ondernemend. Andere voorwaarden om deze functie succesvol te vervullen, zijn:

  • Een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel
  • Kennis van risicomanagement voor verzekeraars en Solvency II
  • Breed inzetbaar en gericht op klantcontact
  • Kunnen sturen en coachen van junior collega’s

Ons aanbod

We bieden je een uitdagende functie binnen een hecht team van professionals. In een ambitieuze, gedreven, jonge organisatie. Uiteraard kun je rekenen op een marktconform salaris, aangevuld met een variabele beloning en een compleet pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Stuur ons je motivatie en cv

Kom jij onze organisatie als hooggekwalificeerde professional versterken?

Maak gebruik van het onderstaande formulier om ons je cv en motivatie te sturen. Of mail naar werken@aaa-riskfinance.nl, t.a.v. Vivianne Collee. Voor aanvullende informatie kun je met haar bellen op 06- 8352 59 00.

© 2024 AAA Riskfinance. All rights reserved.