Werken bij Professionals

De nieuwe uitdaging die het verschil maakt voor jou

Bij Triple A hebben we de innerlijke drijfveer om bij onze klanten het verschil te maken. In wie we zijn, wat we weten en kunnen en wat we doen. Maar Triple A maakt ook het verschil voor jóu als je toe bent aan een nieuwe professionele uitdaging. Door goed te luisteren naar je voorkeuren en ambities. Als groeiende kennisorganisatie zetten we jou op de positie die je verdient. Als Actuaris, Risk Consultant of Consultant Data Analytics. En we bieden je glasheldere loopbaan- en toekomstperspectieven.

Consultants

Je hebt een afgeronde wo-opleiding Finance, Actuariële wetenschappen, Econometrie, Wiskunde of een gerelateerde kwantitatieve studie en een jaar ervaring. Hoe nu verder? Verdiep je in de kansen die Triple A je biedt. Als Risk Consultant, bijvoorbeeld. Als je bovengemiddeld goed bent in je vak en plezier beleeft aan klantcontacten, kennisoverdracht en interactie, dan rollen we voor jou de rode loper uit.

Medior Consultants

Je bent al even onderweg in de wereld van actuariële adviezen en diensten. Drie tot vijf jaar bijvoorbeeld, in Risk Finance of Data Analytics. Naast je afgeronde wo-studie ben je jezelf blijven verbeteren met relevante trainingen en studies en nu ben je toe aan een volgende uitdaging die een nieuwe carrièrefase inluidt. Als je een vakinhoudelijke topper bent en over aantoonbare communicatieve vaardigheden beschikt, kom je bij ons verder.

Senior Consultant

Je denkt en werkt op wo-niveau. Je hebt meer dan zeven jaar ervaring op een relevante positie, met een aantoonbare staat van dienst in risk consultancy. Of je weet van de hoed en de rand van modelling en data-science. Interessant! Maar mogelijk meer nog dan je vakinhoudelijke profiel, maken jouw leidinggevende en sturende capaciteiten je tot de Senior Consultant die we graag inlijven. Ben jij een uitgelezen strateeg, sparring partner en coach? Het échte werk begint bij Triple A.

GEEN PASSENDE FUNCTIE?

Stuur gerust een open sollicitatie, we zijn regelmatig op zoek naar nieuwe teamleden.

open sollicitatie
Collega's aan het woord
Daan Nijssen Data Analytics Consultant

Het leukste aan werken bij Triple A is de afwisseling van de opdrachten en werkzaamheden. De ene dag zit je de hele tijd achter je laptop te programmeren, de volgende dag presenteer je de resultaten aan de klant of denk je mee op strategisch niveau. Geen dag is hetzelfde, en dat is erg belangrijk voor me.

Lees het gehele verhaal
Martijn Visser Senior Risk Consultant

Triple A is een heel prettig bedrijf om voor te werken. Het is een hele hechte groep mensen die voor elkaar door het vuur gaat. Hard werken, maar ook veel leuke dingen doen samen, zowel op het werk als daarbuiten. Daarnaast staat iedereen altijd open voor een nieuw ideeën en is men ook niet bang nieuwe dingen uit te proberen.

Lees het gehele verhaal

© 2018 AAA Riskfinance. Alle rechten voorbehouden.