Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten x

Pensioenscan

De ontwikkelingen op pensioengebied hebben zich de afgelopen jaren snel opgevolgd. En we zijn nog niet aan het einde van de rit. De ontwikkelingen hebben een directe invloed op uw pensioenregeling.

De Pensioenscan is een duidelijke en overzichtelijke analyse van uw collectieve pensioenregeling. In de Pensioenscan wordt uw pensioenregeling beoordeeld op fiscale en juridische aspecten zoals kosten, beleggingen, winstdeling, (exit)voorwaarden en de Pensioenwet. U ontvangt van ons een duidelijke opsomming van aandachtspunten en aanpassingsvoorstellen. Desgewenst kan Triple A - Risk Finance u ondersteuning bieden om uw pensioenregeling af te stemmen op het financiële en arbeidsvoorwaardenbeleid van uw organisatie. Wij kunnen in een vervolgtraject nagaan in hoeverre uw pensioenregeling zowel kwantitatief als kwalitatief aansluit op een bedrijfsdoelstelling.

Contact

Wilt u meer informatie krijgen, een gesprek aangaan of een offerte ontvangen, neemt u dan contact op met ons via secretariaat@aaa-riskfinance.nl of via telefoonnummer 020 - 707 36 40.