Consultant Actuarial Technology

Consultant Actuarial Technology

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging waarbij je zelf het tempo van je ontwikkeling en carrièrepad bepaalt in een rol gericht op Risk Management en IT binnen de financiële sector? Starten bij Triple A betekent dat je terecht komt in een omgeving waar je veel vrijheid krijgt, er is de mogelijkheid om specialist te worden of je ontwikkeling op meerdere onderwerpen te richten binnen de sector. Wij zijn een jonge dynamische club waarbij professionele en persoonlijke ontwikkeling op nummer 1 staat!

De FinTech trend bewijst dat technologie steeds belangrijker wordt in de financiële sector. Onze afdeling Actuarial Technology bouwt mee aan de toekomst van het Nederlands pensioen- en verzekeringsstelsel en biedt de markt diverse tooling en geautomatiseerde oplossingen. We zijn op zoek naar consultants die net als wij overtuigd zijn van de mogelijkheden die liggen op het snijvlak van finance, actuariaat, data science en IT.

Je functie

Als Risk Consultant start je in een team van Risk Professionals bij een van de meest inhoudelijk sterke partijen in de markt. Samen met je collega’s sta je direct in contact met de klant door zowel voor als bij de klant aan opdrachten te werken.

Door jouw uitstekende communicatieve vaardigheden ben je goed in staat de klant te begrijpen, een brug te slaan tussen IT en de business, en nieuwe IT proposities te ontwikkelen. Je adviseert klanten op het gebied van technologische innovatie voor hun modellen en bent hands-on bezig met het specificeren, programmeren, testen en analyseren van complexe Insurance en Pension Risk vraagstukken.

Je profiel

  • Je hebt een afgeronde WO opleiding in de richting van Econometrie, Wiskunde, Informatica, Artificial Intelligence of soortgelijke opleiding.
  • Je hebt affiniteit met IT én de financiële sector.
  • Je hebt 1-4 jaar werkervaring binnen de IT sector of binnen het actuariaat.
  • Je hebt sterke programmeervaardigheden en ervaring met verschillende soorten tooling, zoals actuariële softwarepakketten, R, Python en/of Microsoft stack (C# / MS SQL / .NET / Visual Studio / Entity Framework / Azure).
  • Je bent bekend met testtechnieken en -principes om de kwaliteit van software te garanderen (zoals unit tests).
  • Je bent ondernemend, ambitieus en leergierig.
  • Door je sterke communicatieve vaardigheden ben je een sparringpartner voor je collega’s en klanten.

Ons aanbod

Wij bieden je een uitdagende functie binnen een hecht, jong team van professionals in een ambitieuze, gedreven en no-nonsense organisatie. We bieden je de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen die je ondersteunen in je werk. Persoonlijke en professionele groei staan binnen onze dynamische kennisorganisatie centraal.

Stuur ons je motivatie en cv

Kom jij onze organisatie als gekwalificeerde high potential versterken? Maak gebruik van het onderstaande formulier om ons je cv, cijferlijsten en motivatie te sturen. Of mail naar werken@aaa-riskfinance.nl, t.a.v. Vivianne Collee. Voor aanvullende informatie kun je bellen met Vivianne, zij is te bereiken op 06 – 83 52 59 00.

Apply directly
  • Accepted file types: pdf, doc, docx, jpg, Max. file size: 32 MB.
  • Accepted file types: pdf, doc, docx, jpg, Max. file size: 32 MB.

© 2022 AAA Riskfinance. All rights reserved.